GE 132Contact Ge 132

Comanda GE 132
Promot Ge 132
Compozitie GE 132

Ge 132

Este considerat drept cel mai puternic antioxidant natural. Radicalul liber este orice atom (molecula) ce are pe ultimul strat un electron neimperecheat. Antioxidantii sunt substante care preiau de la radicalii liberi electronul pe care acestia il au in plus. In stare de stres se elibereaza o cantitate mare de radicali liberi, care trec in mod liber prin membranele celulare si ajung la nucleu, unde cauzeaza mari prejudicii celulei, initiind diviziunea ei necontrolata, adica aparitia unei tumori maligne. Procesul de diviziune necontrolata apare datorita concentratiei de oxigen in nucleul celulei.
Dr. Otto Warburg a stabilit ca celulele canceroase nu pot metaboliza oxigenul, adica se dezvolta numai in conditii anaerobe (fara prezenta oxigenului). Acest savant german, laureat al Premiului Nobel, confirma prin descoperirea sa ideea ca radicalii liberi care se combina cu oxigenul din nucleele celulelor cauzeaza in mod direct dezvoltarea carcinoamelor.
Ge132 are in structura sa trei atomi de oxigen, ceea ce il face extrem de eficient pentru preluarea electronului radicalului liber, cu care se leaga de radicalul liber si pe care il elimina din organism prin urina adica este un antioxidant. Astfel, la 20-30 de ore dupa administrare, o mare parte din Ge132 se afla in urina, ceea ce exclude efectele secundare. Ge132 mareste eficienta oxigenului la nivel celular, inhiband astfel numeroase procese cronice, cum ar fi:

• insuficienta cardiaca
• angina pectorala
• hipertensiunea
• apoplexia
• diabetul
• astmul
• boala Parkinson
• scleroza cerebrala
• epilepsia
• boli oculare (glaucom, cataracta, inflamarea retinei ochiului si a nervului optic)
• artrita reumatoida

MECANISMELE DE ACTIUNE A GERMANIULUI
Stimularea sistemul imunitar
1. Induce si mareste productia de interferon endogen;
2. Stimuleaza producerea de celule natural ucigase NK;
3. Stimuleaza actiunea macrofagelelor;
4. Stimuleaza actiunea limfocitelor.


Duce la cresterea considerabila a ratei de folosire a oxigenului din sange (in special la celulele cancerigene anaerobe)

1. Ge 132 are 3 atomi liberi de oxigen.
2. Stimularea citocromului Р-450 in sistemul de oxidare

Revitalizarea celulelor si rectificarea genelor
1. Stabilizeaza genele labile si ajuta la rectificarea lor;
2. Activeaza receptorii citoplasmici, care stimuleaza cresterea celulelor prin revitalizarea proteinei procariotelor РКР2q.
3. Continutul de Ge in celule scade si poate fi refacut prin administrare de Ge132.
Actiunea complexului GE 132 la nivelul mitocondriei
Pentru a se elibera energie in mitocondrii prin intermediul unor reactii fermentative este necesar, inainte de toate, sa se activeze oxigenul si hidrogenul. Aceasta activare o face fermentul citohromoxidaza care este stropit pe mitocondrii in cantitati mici.


Extractul de ciuperca reishi, respectiv germaniul organic reprezinta expresia genei care produce acest ferment cu ajutorul caruia, in continuare, printr-un sir de reactii complexe se produce energie care face posibile toate functiile vitale ale celulelor. Aceasta energie este energia vietii si unica moneda energetica pentru toate functiile celulelor. Avand in vedere ca radicalii liberi de tipul oxiradicalilor sunt subproduse ale proceselor prin care se obtine energie in fiecare celula, acestia sunt o amenintare constanta pentru sanatate. De aceea, in corpul uman antioxidantii se sintetizeaza endogen (in interiorul celulelor, acolo unde sunt cei mai necesari). Acestia sunt peroxidaza glutation, superoxid dismutaza, catalaza, scvalen si coenzima Q10. Ultimii doi antioxidanti sunt dupa structura izoprenoizi, scvalenul este un component important al fiecarei membrane celulare, iar coenzima Q10 este prezenta in mitocondrii. Antioxidantii izoprenoizi se obtin din hrana si despre ei se spune ca sunt exogeni.
Este dovedit ca capsula de GE 132 prin actiunea sa total sinergetica, datorita formulei si continutului sau unic ajuta in mod serios in toate segmentele acestui proces de importanta vitala. Aceasta o dovedesc, fara dubii, numeroasele declaratii ale multor utilizatori care au gasit in aceasta capsula rezolvarea pentru problemele lor de sanatate.